Δημοσκόπηση
Πως σας φάνηκε το καινουργιο site του Δήμου Κοζάνης;

% Ψήφοι
74% 4.010 Πολύ καλό
6% 344 Καλό
4% 199 Μέτριο
16% 879 Καθόλου καλό

Συνολικοί Ψήφοι: 5.432

Voting is disabled because this poll expired on 12/8/2010 12:12 μμ..
Newsletter
*
'Εκδοση σήματος μόνιμου κατοίκου για στάθμευση σε συγκεκριμένη ζώνη

Γραφείο έκδοσης σήματος μόνιμων κατοίκων

Διεύθυνση: Πλατεία Νίκης 1

Τηλέφωνο: 2461350300

 

Σήμα μόνιμων κατοίκων-κάρτα στάθμευσης δικαιούται κάθε κάτοικος για ένα μόνο συγκεκριμένο όχημα της κατοχής του, για μία συγκεκριμένη ζώνη στάθμευσης.

 

Δικαιολογητικά

  • Επικυρωμένο αντίγραφο του εντύπου (Ε1) οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) του τελευταίου οικονομικού έτους
  • Επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας ή του μισθωτηρίου συμβολαίου του ακινήτου, θεωρημένου νομίμως από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
  • Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού της Δ.Ε.Η. , όπου να φαίνεται η οδός, η ταυτότητα του χρήστη και η χρήση οικιακού τιμολογίου ως Γ1
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος
  • Υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου ότι η διεύθυνση για την οποία απαιτείται την παραλαβή σήματος μονίμου κατοίκου είναι ο τόπος της κύριας, πραγματικής και μόνιμης κατοικίας του, με βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής του σύμφωνα με τις οικείς διατάξεις. (χορηγείται από την υπηρεσία)
 

Επισήμανση: Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με αίτηση του ενδιαφερόμενου προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου  και ισχύουν σωρευτικά ενώ η Υπηρεσία, εφόσον κριθεί απαραίτητο, δικαιούται να ζητήσει, όποιο άλλο στοιχείο θεωρηθεί απαραίτητο για την απόδειξη του τόπου κατοικίας και της ιδιοκτησίας του οχήματος.

5o Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Κοζάνης -TV spot

http://kozanifest.com

 

Δείτε όλα τα βίντεο
κάντε κλικ εδώ

Τα παραπονά σας στο Δήμαρχο