Δημοσκόπηση
Πως σας φάνηκε το καινουργιο site του Δήμου Κοζάνης;

% Ψήφοι
74% 4.010 Πολύ καλό
6% 344 Καλό
4% 199 Μέτριο
16% 879 Καθόλου καλό

Συνολικοί Ψήφοι: 5.432

Voting is disabled because this poll expired on 12/8/2010 12:12 μμ..
Newsletter
*
Εγκαταλελλειμένα αυτοκίνητα

Τα στάδια που ακολουθούνται σ’ αυτήν την διαδικασία είναι τα παρακάτω:

 

1) Εντοπισμός

   Ο εντοπισμός των οχημάτων αυτών γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της Υπηρεσίας, ο οποίος διενεργεί ανά δεκαπενθήμερο ελέγχους σε όλη την έκταση του Δήμου καθώς και από το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας (οδηγοί απορριμματοφόρων, χειριστές σαρώθρων, επιστάτες, κ.λ.π.) αλλά και από την Δημοτική Αστυνομία. Εκτός αυτών όμως υπάρχουν και καταγγελίες πολιτών είτε στο 2461050839 - (Τσιμινάκη 2).

 

2) Χαρακτηρισμός

   Εφόσον το όχημα παραμένει στην ίδια θέση, επικολλάται σε εμφανές σημείο του οχήματος ειδικό αυτοκόλλητο που το χαρακτηρίζει σαν εγκαταλελειμμένο και αναγράφει ότι ο ιδιοκτήτης έχει περιθώριο 45 ημερών για να το απομακρύνει διαφορετικά το όχημα περιέρχεται στην κατοχή του Δήμου.

 

3) Απομάκρυνση οχήματος

   Ο εν λόγω Δήμος υποχρεούται να παραδώσει το όχημα σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής ΟΤΚΖ, της περιοχής του. Τα οχήματα  παραμένουν στο σημείο συλλογής για 10 ημέρες από την ημέρα περισυλλογής τους. Εάν μέσα στο διάστημα αυτό  το όχημα αναζητηθεί από τον ιδιοκτήτη του, τότε παραδίδεται σε αυτόν αφού προηγουμένως καταβάλει την δαπάνη απομάκρυνσης και αποθήκευσης. Εάν το όχημα δεν αναζητηθεί, τότε προωθείται  προς περαιτέρω επεξεργασία, αξιοποίηση, τεμαχισμό και διάθεση.

 

 

 

 

5o Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Κοζάνης -TV spot

http://kozanifest.com

 

Δείτε όλα τα βίντεο
κάντε κλικ εδώ

Τα παραπονά σας στο Δήμαρχο